Εκπαίδευση ενηλίκων

Από τον Μάιο του 2014 γίνεται επιμόρφωση ενηλίκων στη συγγραφή στη Βικιπαίδεια, στο 2ο Γυμνάσιο Καισαριανής. Τον χώρο του σχολείου παραχωρεί ο Δήμος Καισαριανής και η Διεύθυνση του σχολείου.

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών

Από την Άνοιξη του 2015 γίνεται επιμόρφωση εκπαιδευτικών στη συγγραφή στη Βικιπαίδεια και στον τρόπο χρήσης της ως εκπαιδευτικό και και παιδαγωγικό εργαλείο, στην Πεντέλη, στη βιβλιοθήκη του Διορθόδοξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Πρωτοβάθμια & δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Από το σχολικό έτος 2014-2015 ξεκίνησαν μαθήματα στη συγγραφή στη Βικιπαίδεια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Προγραμμάτων των σχολείων.

Το σχολικό έτος 2016-2017 διεξήχθη με επιτυχία σχολικό πρόγραμμα συγγραφής στη Βικιπαίδεια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σε μαθητές Τρίτης Δημοτικού.

Ευάλωτες και ειδικές ομάδες

Έχουν πραγματοποιηθεί μαθήματα σε ψυχικά ασθενείς, εξαρτημένους από ουσίες και μετανάστες ενώ την άνοιξη του 2019 πραγματοποιήθηκαν μαθήματα σε μαθητές με αναπηρίες. Στόχος είναι η παροχή μαθημάτων και σε πρώην και νυν τροφίμους φυλακών, σε ανήλικους παραβάτες και κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών.

Τα μαθήματα είναι ελεύθερα και δωρεάν για όλους.

Αποτελέσματα

Το 2016, οι μαθητές των σχολείων συνέγραψαν 8-10% των νέων λημμάτων της Ελληνικής Βικιπαίδειας